Weber Rotisserie – sådan har du aldrig grillet før

Weber rotisserie til Q3000 og Q300
kitchendeluxe.dk Weber rotisserie til Q3000 og Q300

– sådan har du aldrig grillet før

Lad os slå det fast med det samme, ingen grill overgår Weber grillen. Weber laver bare de bedste kuglegrille. Men Weber laver også noget fantastisk grilludstyr og grill tilbehør.

Fx har de lavet den fantastiske Weber Rotisserie som gør at man kan rotere en lækker and, kylling, flæskesteg el. Lignende på grillen. Det giver en helt fantastisk smag, og noget helt fantastisk kød.

>> Se udvalget af Rotisserie til 57 cm kuglegrill her <<

Weber Rotisserie til 57 cm kuglegrill – fantastisk kød på grillen

Har du en 57 cm Weber kuglegrill, så skal du have fat i Weber Rotisserie med motor, som gør at det kød du gerne vil grille selv kan dreje rundt.

Det giver skindet en sprødhed som du ikke lavet oplevet før, og fedtet vil automatisk smøre det kød du er ved at stege, fordi den hele tiden roterer det.

Køber du Weber Rotisserie som passer til en 57 Cm kuglegrill, så får du også det ekstra skjold med, som giver ekstra varme, og derved får skindet ekstra sprødhed.

>> Se udvalget af Rotisserie til 57 cm kuglegrill her <<

Weber Rotisserie til Q300 – Lækkert Grillmad på Q300 serien

Weber laver selvfølgelig også Rotisserie til Q300 serien, som er en gasgrill. Udformningen på skjoldet er bare en lidt anden, i forhold til den almindelige 57 cm, kuglegrill – men fordelene er de samme!

>> Se udvalget af Rotisserie og tilbehør til Q300 Gasgrill her <<

Flæskesteg på Weber Rotisserie

Laver du altid flæskestegen til juleaften i ovnen, men har overvejet at lave den på grillen? Så skal du helt sikkert købe et Rotisserie og lave flæskestegen på.

Fordelen ved at lave flæskestegen på webers Rotisserie, er at flæskesværene vil blive sprøde og lækre, så de smelter i munden. Samtidig vil du få en utrolig mør og lækker flæskesteg, med utrolig meget smag.

Weber Rotisserie – sådan har du aldrig grillet før

Grunden til at flæskestegen bliver bedre ved at lave den på et rotisserie på grillen, er at flæskestegen bliver roteret gennem hele stegning, og derved bliver den stegt jævnt over det hele. Samtidig vil fedtet på flæskestegen smelte og være med til give flæskestegen endnu mere smag fordi det kan løbe ud over hele flæskestegen.

Har du endnu ikke lavet flæskesteg på grillen? Så skal du helt hundrede prøve det, du bliver ikke skuffet!
And på Weber Rotisserie

Når du skal lave And på weber Rotisserie, så gælder der samme principper som når du skal lave flæskesteg.

Når Anden roterer under stegning, får skindet en utrolig sprødhed, samtidig med at kødet bliver mørt og lækkert, med meget smag.

Kødet bliver stegt på en helt anden måde når det får lov til at rotere, og samtidig får det den gode grillede smag.

Weber Rotisserie – sådan har du aldrig grillet før

Du skal ikke være bange for at lave en and på Grillen på et Rotisserie. Det kan stort set ikke gå galt!
Tips og Tricks til madlavning på Weber Rotisserie

Når du skal lave fx And, kylling eller flæskesteg på dit Rotisserie på din Weber kuglegrill, så er det en rigtig god ide at stille en alu bakke i midten af grillen, og så smide kullene ud i siden.

Enten kan du lade bakken være tom, så fedtet drypper ned i bakken – så har du starten på en rigtig lækker sovs med masser smag!

Men du kan fx også komme grøntsager ned i, og lade dem blive tilberedt der, samtidig med at dit kød steger. Så vil du få en masse smag fra det smeltede fedt, som vil dryppe ned over grøntsagerne og give dem en slags marinering.

En tredje mulighed er at lave flødekartofler i alubakken, og fx spise det sammen med flæskesteg. Så vil fedtet fra flæskestegen dryppe ned i alubakken med flødekartoflerne og give ekstra meget smag.

Har du selv et godt tip til madlavning på Weber Rotisserie? så læg meget gerne en kommentar nedenfor.

>>Få et overblik over Weber Kugle- og Gasgrill samt tilbehør her<<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *